fbpx
Title Image

Ware formule

In de afgelopen jaren hebben we de Ware formule ontwikkeld. Het is de basis van waaruit wij werken. De Ware formule bestaat uit vier onderdelen. Samen vormen ze de weg naar creatieve en praktische oplossingen. Zo werken wij aan het visitekaartje van jouw bedrijf.
Icoon_hart
Hart

Hartelijk zaken doen

Dat kan alleen als er een klik is met de opdrachtgever of het product. Zonder die klik werkt het niet. Ons hart moet er sneller van gaan kloppen.

Icoon_samen
Twee

Altijd samen

Wij werken altijd samen. Met onze opdrachtgevers, elkaar of onze leveranciers. Samen vormen we hèt team om die uitdagende opdracht uit te voeren, dat probleem aan te pakken of gewoon om leuke dingen mee te doen.

Icoon_lampje
Brein

Uitdagend werk

Wij bieden geen standaard oplossingen. We zoeken naar dat ene dat past bij de vraag. Dat is soms een hele puzzel, maar het houdt ons scherp en het werk interessant.

Icoon_vlinder
Fladderen

Ruimte voor oplossingen

Om creatief te zijn, moet je kunnen fladderen. Dan heb je ruimte nodig om buiten de gebaande paden te treden. Soms moet je even stilstaan om die ruimte te vinden. Inspiratie is overal. Als je maar goed kijkt.

Niet voor iedereen, speciaal voor jou

 

Ons werk doen we vanuit een persoonlijke betrokkenheid met een gezonde dosis werklust. Gedreven zoeken we naar creatieve en praktische oplossingen. Geen dikke rapporten. Na een goede voorbereiding en overweging maken we een krachtig plan waar een bedrijf mee aan de slag kan. Ware Communicatie biedt een oplossing van a t/m z en werkt ook aan losse onderdelen.

Tandem

 

Voor elk project werken wij in een tandemconstructie, dit onderscheidt onze werkwijze van anderen. Twee mensen van ons team zijn aanspreekpunt en prima op de hoogte van het project. Zo kan altijd iemand een vraag beantwoorden. Dat waarborgt de continuïteit en is handig als iemand naar een afspraak is of thuis ook leuke dingen doet.

Benieuwd naar ons werk?

Neem een kijkje in ons portfolio

Laat je inspireren
96

Wekelijkse kopjes koffie & thee

Kom vooral bij ons langs voor een heerlijk kopje koffie

16

Ware kalender

Jarenlang maken wij de Ware bureaukalender. Gevuld met eigen tekst en beeld. En met weeknummers; overzichtelijk en praktisch.

123

Klanten

Als de klant blij is, zijn wij dat ook.

373

Afgeronde projecten

Samen met de klant werken we graag aan succesvolle projecten.