fbpx

Visitekaartjes

Zelfs in het digitale tijdperk zijn visitekaartjes nog steeds heel handig waardoor we nog regelmatig de vraag krijgen om nieuwe visitekaartjes te ontwerpen. Vaak is dit wel een onderdeel van de vraag om een nieuwe huisstijl te ontwerpen.

Je kan een visitekaartje zo gek maken als je zelf wilt, qua opmaak maar ook qua formaat. Wij adviseren vaak het standaardformaat 85 x 55 mm. Een afwijkend formaat kan meer opvallen en ziet er leuk uit maar is ook onpraktisch. De visitekaartjes worden vaak tijdens een afspraak uitgewisseld of uitgedeeld tijdens een beurs of netwerkbijeenkomst. Het is dan wel zo fijn als de visitekaartjes passen in je visitekaarthouder, portemonnee of in de uitsnede van je presentatiemap.  En het is altijd handig om er een paar bij je te hebben, je weet maar nooit wie je tegen komt!

Wij hebben al veel visitekaartjes gemaakt voor verschillende klanten. Op de foto zie je een selectie van onze ontwerpen. Op de ‘voorkant ‘zetten we vaak de NAW gegevens van de klant en op de ‘achterkant’ het logo of vormtaal met of zonder afbeelding. Meestal zijn de visitekaartjes liggend opgemaakt maar ook hebben we weleens staande visitekaartjes opgemaakt, bijvoorbeeld voor HKZ (onderdeel van de NEN). In het bijzonder hebben wij voor Biobased en Better Biomass (onderdelen van de NEN) een dubbelzijdig visitekaartje gemaakt. Ze stonden samen op de beurs maar wilden één visitekaartje weggeven. Waardoor we twee ‘voorkanten’ gecreëerd hebben waarop zowel de NAW gegevens als de vormtaal in terugkomen.  Handig!

Project:

Visitekaartjes

Category:

Ontwerp

Date:

31 juli 2018