fbpx

Uitnodiging feest (Florein)

Vraag

Een feestje geven is leuk. Maar de voorbereidingen voor een feestje kunnen soms nog leuker zijn. Vooral als je van Florein de vraag krijgt om de uitnodiging te verzorgen. Jaarlijks organiseert Florein ten tijde van het jubileum een feestje. Wij mochten de ‘hoe’ voor de uitnodiging zelf invullen. En dan ben je bij ons aan het juiste adres! De enige opdracht: op 1 maart een feestelijke uitnodiging op de deurmat. Dit jaar heeft het feestje een exclusief tintje, dus dan verzorgen we graag een exclusieve uitnodiging.

Antwoord

We ontwierpen een A3 poster met hierop informatie over de uitnodiging. Het ontwerp van de uitnodiging uiteraard in Florein stijl, met een feestelijke tintje. De A3 poster verstuurden we niet zomaar in een envelop, maar in een brievenbuskoker. Op deze brievenbuskoker een speciale sticker met in dezelfde stijl van de poster ‘uitnodiging’. Niet te missen dus! En om het nog feestelijker te maken, in de koker een klein beetje confetti.

En een kleine uitdaging voor ons… Iedereen kreeg een poster met een eigen inlogcode zodat ze zich kunnen aanmelden voor het feest. Dat betekent dus dat iedereen de juiste poster moest krijgen met haar/zijn eigen inlogcode. Extra goed opletten dus met het verzorgen van de mailing!

Ook op zoek naar een leuke mailing voor bijvoorbeeld een bijzonder feestje? Wij denken graag met je mee.

 

Klant:

Florein

Project:

Mailing

Category:

Specials

Date:

16 april 2018