fbpx

Presentatiemap (Fuchs Lubricant Benelux)

Vraag

De grootste smeermiddelenfabrikant ter wereld is Fuchs Lubricant Benelux. Zij vroegen ons een handje te helpen met hun presentatiemateriaal. De vraag aan Ware was om een middel te produceren dat tussen een brochure en een omslagmap in zit. Een echte eyecatcher die indruk maakt bij hun klanten.

Antwoord

We ontwikkelden een presentatiemap met algemene informatie over Fuchs aan de buitenzijde. Voor specifieke informatie is de binnenzijde van de map ook volop gebruikt. Tegelijk kan productinformatie via factsheets of een brochure aan de map worden toegevoegd, dankzij de handige binnenflap. Met mooie fotografie en vormgeving ontstaat zo een goed beeld van de producten die Fuchs ontwikkelt.

 

De map is gedrukt op mooi, dik papier. Een aantal foto’s zijn voorzien van spot UV-lak. Dit geeft een mooie glans over de foto’s. Het logo hebben we, naast de UV-lak, nog een opdikkende laag gegeven zodat het voelt alsof het logo uit de pagina komt. De map is afgewerkt met een matte laminaat-laag. Dit alles zorgt ervoor dat de map een luxe uitstraling heeft, zoals Fuchs het graag wilde zien.

 

Klant:

Fuchs Lubricant Benelux

Project:

Presentatiemappen

Category:

Ontwerp, Redactie

Date:

17 september 2018