fbpx

Website-ontwikkeling (Florein)

Vraag

Bedrijven werken regelmatig aan de verbetering van hun website en dat doen ook onze klanten. Florein is onze klant vanaf het eerste uur en ook sinds het eerste uur werken we aan hun website. Na jarenlange een fijne website gehad te hebben wilde Florein mee met de huidige website-ontwikkeling, zoals onder andere een responsive website. Aan Ware Communicatie de vraag een nieuwe website, te ontwerpen in te richten en te bouwen.

Antwoord

Voor de nieuwe website was het belangrijk dat de doelstellingen (informatievoorzieningen en het werven van personeel) centraal stonden. Voor het ontwerp hielden we uiteraard rekening met de huisstijl van Florein in ons achterhoofd, maar er was ook ruimte voor een uitstapje. En dus hebben we het ontwerp een fris nieuw jasje gegeven. Op de homepage werken we met grote beelden. Dit zorgt voor een mooie eerste indruk en een strakke en professionele uitstraling.

Daarnaast zorgen we er met het regelmatig plaatsen van nieuws voor dat de website actueel blijft en daardoor goed vindbaar voor google. En ontzorgen we in het beheer en onderhoud van Facebook. Zo verzorgen we het gehele onlineplaatje voor Florein.

Klant:

Florein

Project:

Website

Category:

Online

Date:

13 september 2017