fbpx

Ontwikkeling Kindcentrum

Vraag

Volgend jaar in augustus opent Kindcentrum IJsselmonde haar deuren. Binnen het Kindcentrum worden straks drie scholen samengevoegd: De Kubus, De Groene Palm en Van Heuven Goedhart, alle drie gelegen in IJsselmonde. Het Kindcentrum biedt naast onderwijs ook opvang aan voor kleine kinderen en een BSO. Daarnaast kunnen ouders met al hun vragen terecht over opvoeding en ontwikkeling. En in het gebouw komt ruimte voor zorgpartners en welzijnspartners. Een ontmoetingsplek voor buurtbewoners, vrijwilligers en medewerkers. Iedereen is welkom!
Kindcentrum IJsselmonde vroeg aan ons of wij konden helpen bij het creëren van een huisstijl en het maken van diverse communicatiemiddelen.

Antwoord

Ware heeft de volledige huisstijl van het Kindcentrum ontworpen; logo, vormtaal met een bijbehorende correspondentieset, bestaande uit visitekaartjes, enveloppen, briefpapier etc. Ook hebben we folders, posters en nieuwsbrieven gemaakt voor ouders en de teams. Verder hebben we een geveldoek ontworpen met daarop de tijdlijn met gebeurtenissen tot aan de opening van het nieuwe Kindcentrum. En hebben we een bouwbord gemaakt en hiervan zelfs een filmpje gemaakt waarin we de plaatsing van het bouwbord laten zien.

Presentje

Kindcentrum IJsselmonde vroeg ons ten tijde van de coronacrisis, om een klein presentje te bedenken die zij konden sturen naar alle leerlingen en leerkrachten. Een klein gebaar om te laten weten hoe trots Kindcentrum IJsselmonde is op de leerlingen en het team. De kinderen hebben stoepkrijt of een sleutelhanger ontvangen en de leerkrachten een Tony Chocolonely chocoladereep met een in de huisstijl bedrukte wikkel. Allemaal met een persoonlijke boodschap erbij in de vorm van een ansichtkaart in huisstijl.

Klant:

IKC IJsselmonde

Project:

Persoonlijk cadeautje

Category:

Ontwerp

Date:

15 juni 2020