fbpx

Medewerkerboom (BOOR Services)

Vraag

Elke organisatie kent het wel… een smoelenboek. Vaak een pagina op intranet waar je kan zien wie wie is. Vooral voor grote organisaties erg handig. Zo ook de voor de organisatie van Stichting Boor, die 3.500 medewerkers in dienst heeft. De afdeling BOOR Services breidde zich uit met maar liefst 40 medewerkers. Aan Ware werd de vraag gesteld of we op ludieke wijze konden laten zien wie wie is en wie waarvoor verantwoordelijk is. Oftewel, een creatief alternatief bedenken voor een smoelenboek.

Antwoord

Leuke vraag waar we niet lang over na hoefden te denken. Net zoals een familie een eigen stamboom heeft, wilden we voor BOOR Services een eigen (stam)boom ontwikkelen. En dan in de vorm van een levensechte boom (van 1,50 bij 2,20 meter hoog) die midden in de kantoortuin neergezet kan worden. Een echte BOOR-boom!

Het plan was snel bedacht… alleen de uitvoering nog best een uitdaging. Er moeten namelijk 120 fotolijstjes in hangen, gevuld met foto en functie van de medewerkers. En deze fotolijstjes moeten gewisseld kunnen worden bij vertrek of komst van een medewerker. En om alle 3.500 medewerkers op de hoogte te brengen van de BOOR boom, is er ook een digitale versie gemaakt. Er kwam veel bij kijken, maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn! BOOR is erg blij: “De boom staat inmiddels te pronken in de open ruimte en we krijgen veel positieve reacties. Erg leuk!” Klant blij, wij blij.

Project:

Medewerkers-boom

Klant:

BOOR Services

Category:

Specials

Date:

14 september 2017