fbpx

Jaarverslag Trivire heel toegankelijk

Elke woningcorporatie in Nederland is verplicht om jaarlijks een jaarverslag uit te brengen. Daar staat dan meestal in formele bewoordingen in wat de resultaten van dat jaar zijn. Meestal niet iets wat je even lekker weg leest op een vrije zondagmiddag. Maar wat nou als je als woningcorporatie je jaarverslag op een prettige, leesbare manier toegankelijk wilt maken? Met die vraag kwam woningcorporatie Trivire bij ons.

 

Digitaal jaarverslag

Wij zijn met de wensen van Trivire aan de slag gegaan en hebben het jaarverslag als speciale website ontwikkeld. Een site waar je als gebruiker kriskras doorheen kunt bladeren, afhankelijk van je interesse. Samen met mooie, passende beelden van Trivire geeft het geheel een goed beeld van het jaar. Op die manier hebben we het ruim 112 pagina’s tellende verslag omgezet in een makkelijk leesbare online versie voor PC, tablet en smartphone! De website is vervolgens door middel van een e-mailing gepromoot onder huurders, relaties en stakeholders. En dat zorgde voor veel bezoekers.

 

Zoek jij ook een manier om bestaande middelen in een ander jasje te steken? Of heb je hulp nodig bij het meer toegankelijk maken van formele teksten? Wij denken en schrijven graag met je mee!