fbpx

HIEPERDEPIEP Ware 15 jaar!

Het is feest want Ware Communicatie bestaat 15 jaar! In de afgelopen vijftien jaar is het communicatiebureau uitgegroeid van een startende onderneming tot een succesvol en gezond bedrijf. Met ons team werken we elke dag met passie aan mooie projecten. En daar worden we heel blij van!


Ontstaan van Ware

Het begon allemaal op de zolderkamer in Delft. Hier start Barbara Wiersema onder het dakraam haar onderneming. Na driekwart jaar heeft ze het zo druk dat ze haar eerste medewerker aanneemt. En nu vijftien jaar later is er een gezellig team ontstaan van meerdere projectmanagers, communicatiemedewerkers en creatieve vormgevers.


De Ware naam

Als Barbara vijftien jaar geleden nadenkt over een naam voor haar bedrijf, weet ze één ding zeker. Dat ze het niet alleen wil blijven doen. Het moet dus geen naam zijn die aan haar hangt. Ze zet de producten en diensten die ze wil aanbieden op een rijtje. Pakt scrabble erbij en is met de beginletters van deze producten en diensten een woord gaan vormen.
W eb
A dvies
R edactie
E venementen

In de loop der jaren zijn er wel wat producten en diensten bijgekomen zoals ontwerp, social media en trainingen maar de basis klopt nog steeds.


Feest

We kunnen onze verjaardag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Dus tijd om deze mijlpaal te vieren! Dat doen we met een nieuwe Ware movie. En wie jarig is trakteert, dus willen we onze klanten graag laten delen in de feestvreugde. Houd daarom goed je brievenbus of je postvak in de gaten!