fbpx

Flexibel werken

Bij Ware werken we graag samen; op kantoor, thuis of onderweg! Ons uitgangspunt is dat we op kantoor werken. Dan kunnen we zaken makkelijk afstemmen, zien we elkaar, heb je alles bij de hand en tussen de middag lunchen we gezellig aan onze lunchtafel.

En omdat we allemaal parttimers zijn, zijn er ook dagen dat we niet werken of niet op kantoor zijn. Vandaag is zo’n dag. Dan is elke plek ineens een mobiel kantoor. Want al zijn we niet allemaal op de Industriestraat; we zijn wel bereikbaar. Als het nodig is sturen we vanaf onze mobiel nog een mail naar een klant, houden we onderling contact via Whatsapp en voeren we de laatste correcties door voordat de herfstvakantie echt begint.

Dan is het super dat we werken met een flexibel team dat vinger aan de pols houdt en zich inzet voor onze klanten én elkaar om de deadlines te halen. Musthave is dan wel dat je vanaf huis bij bestanden kunt om zaken af te ronden. Een mooi onderwerp om verder over na te denken hoe we dit kunnen invullen. (zie ook artikel van Sprout) Eerst maar weekend vieren.