fbpx

Feestdagen achter de rug, back to work!

Vijf tips om na de kerst weer aan de slag te gaan. Misschien helpt het jou om ook om weer in actie te komen na alle gezellige en luie dagen met familie en vriendinnen. Aan de slag:

 

TIP 1) Een opgeruimd bureau is een opgeruimd hoofd
Haal die kerstmannen van je bureau en ruim meteen even je bureaulade op. Als je je werkplek even van een afstandje bekijkt, zie je ineens wat nog meer weg kan. Dus haal die overbodige post-its van je scherm én ruim lekker je mailbox op. Tussen kerst en oudjaarsdag is de ultieme periode om je mailbox écht op te schonen.

 

TIP 2) Maak een planning
Waar wil je in 2019 mee aan de slag gaan? Controleer wat in 2018 nog is blijven liggen en maak een planning om direct deze acties in te vullen. Social media, die pagina van je website bijwerken en nu echt die cursus boeken. Dan kun je doelgericht aan de slag.

 

TIP 3) Geniet van je middagpauze
Na al die vrije dagen, staan je hersens echt even uit. Het kost daarom ook tijd om de boel weer te activeren. Een goede break tussen de middag met een gezonde boterham en veel groenvoer houdt je lekker fris.

 

TIP 4) Plan een leuk uitje
Niets zo fijn als meteen een leuk uitje op de agenda. Avondje naar de bios, wandeling langs het strand of naar een leuk concert. En nu even geen etentjes:).

 

TIP 5) Deel je plannen voor 2019
Heb je leuke plannen voor het nieuwe jaar? Wil je iets bijzonders doen of ga je genieten van dagelijkse dingen. Deel je plannen bijvoorbeeld op LinkedIn. Zo weet jouw netwerk wat je wensen zijn én kunnen zij jou helpen er een mooi jaar van te maken.

 

Succes!